Sinds 1974 is de familie Struiksma verbonden aan het voor u bekende makelaarskantoor L.D. Faber in Sneek. In 1998 is Bart Struiksma als assistent makelaar aangesteld binnen het bedrijf. Vervolgens heeft hij in 2005 zijn diploma voor Register Makelaar-taxateur onroerende zaken gehaald en in 2006 is hij beëdigd door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). In 2012 heeft hij, inmiddels 2e generatie makelaar, het bedrijf overgenomen van zijn vader Wijt Struiksma.

L.D. Faber Makelaardij Sneek heeft in 2014 zijn 40-jarig bestaand gevierd en daar zijn we trots op, maar met evenveel trots hebben wij ons bedrijf per 1 oktober 2015 voortgezet onder de naam Struiksma Makelaars Sneek B.V.

De nieuwe huisstijl en alle reclame uitingen zijn inmiddels vervangen en onze website struiksmamakelaars.nl is online. Tevens zijn we goed te vinden op social media (Facebook / Twitter).

Begin 2016 is ons kantoor aan de Leeuwarderweg verbouwd en gerestyled. Uiteraard blijft ons makelaarskantoor, ook onder de nieuwe naam, voor u nog altijd hetzelfde vertrouwde adres met een persoonlijke en professionele benadering. Struiksma Makelaars in Sneek zal nauw blijven samenwerken met Faber Makelaardij in Leeuwarden.

Heeft u vragen? Bel ons of vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NEEM CONTACT OP